FOTO Douăzeci de reprezentanţi ai PSD s-au adunat la Iaşi şi strigă "PSD nu e ciuma roşie"

Douăzeci de simpatizanţi şi membri ai PSD, majoritatea din comuna Schitu Duca, s-au adunat, marţi la prânz, în faţa sediului PSD Iaşi şi strigă "PSD nu e ciuma roşie", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1096 afișări
Imaginea articolului FOTO Douăzeci de reprezentanţi ai PSD s-au adunat la Iaşi şi strigă "PSD nu e ciuma roşie"

Douăzeci de reprezentanţi ai PSD s-au adunat la Iaşi şi strigă "PSD nu e ciuma roşie"

Cei 20 de simpatizanţi şi membri ai PSD au la ei doar steaguri.

Ei strigă "PSD nu e ciuma roşie".

Unii dintre protestatari sunt consilieri locali din comuna Schitu Duca, condusă de social-democratul Mihai Mihalache.

Întrebat dacă a mobilizat oamenii, primarul Mihai Mihalache a răspuns că acţiunea nu este organizată.

"Au venit consilierii şi au spus <Domnule primar, haideţi să mergem să susţinem Guvernul Grindeanu, pentru că nu ni se pare corect, după ce dat liber la studenţi, a mărit salarii, a început să pună în practică planul de guvernare, să fie dat jos după trei săptămâni>. Nu mi se pare corect ca un cetăţean român să-mi spună <ciuma roşie>, sunt şi eu un părinte, am crescut un copil ca şi sibianul, ca şi cel de la Bucureşti, suntem oameni de bună credinţă", a declarat primarul din Schitu Duca.

Preşedintele PSD Iaşi, Mihai Chirica, declara, luni, corespondentului MEDIAFAX, că la Iaşi nu se vo organiza contramanifestaţii şi că nimeni din organizaţia judeţeană a partidului nu va pleca la Bucureşti, în eventualitatea în care acolo ar fi organizat un miting.

"Cui i-ar folosi o contramanifestaţie? Ce facem? Numărăm 145.000 la 144.000 de manifestanţi? Ce înseamnă asta? Nu înseamnă nimic pentru noi. Dimpotrivă, din punctul meu de vedere ar fi un moment de slăbiciune. PSD este un partid puternic, în gestiunea unui partid puternic nu trebuie să îţi arăţi muschii, mai ales că ai câştigat alegerile. I-am arătat o dată, ştim unde stăm, ştim care este nivelul nostru, scopul nostru este să-l păstrăm. Nu poţi păstra (nivelul - n.r.) decât dacă reuşeşti să faci ceea ce ai spus. Ieşind în stradă cu ce, unii cu <Jos Guvernul>, alţii cu <Jos Iohannis>? (...) Avem nevoie de stabilitate, nicidecum de contramanifestaţii", spunea Chirica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici