Fotografie cu Orban la terasă, cu halbe de bere pe masă, în Centrul Vechi, postată de PSD: „A instalat o guvernare de bodegă!”

  • PSD insistă pe imaginile cu premierul Orban din centrul vechi al Capitalei, prezenţă relatată şi de media.
  • Ieşirea premierului de sâmbătă la terasă s-a petrecut la o săptămână după ce o imagine din interiorul Palatului Victoria, cu premierul care fumează şi nu poartă mască, a fost divulgată de PSD.
  • PSD face o paralelă între prezenţa la bere şi guvernarea PNL.
  • Gabriela Firea spune „sincer” că se bucură că Orban s-a simţit bine în Bucureşti.
5490 afișări
Imaginea articolului Fotografie cu Orban la terasă, cu halbe de bere pe masă, în Centrul Vechi, postată de PSD: „A instalat o guvernare de bodegă!”

Fotografii cu Orban la terasă, cu masa plină de halbe de bere, în Centrul Vechi, postate de PSD: „A instalat o guvernare de bodegă!”

PSD a postat un mesaj critic la adresa lui Orban, după ce acesta a ieşit sâmbătă să bea bere cu Nicuşor Dan, candidatul la Primăria Capitalei, şeful cancelariei Ionel Dancă şi consilierul său Andi Manciu. 

„Guvernul alege şefi în Sănătate dintre liberalii cu “şcoala vieţii” fiindcă asta este resursa liberală în care crede Orban: recrutarea prin turul cârciumilor, nu al spitalelor!

Premierul şi ministrul Sănătăţii se plâng că managementul sanitar este la pământ, dar pun şef de spital un fost patron de #cârciumă. Decizia defineşte stilul de guvernare al unui premier care n-a făcut un tur al spitalelor în timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din Bucureşti.

Au ales ca director de spital un liberal care declară mândru că “şcoala vieţii” e mai importantă decât orice universitate!

Duplicitatea şi demagogia PNL împart ţara în două: în vorbe, trăim în #Româniaeducată a lui Iohannis, în fapte, suntem în #Româniaagramată a lui Grindă&Co.

Orban a instalat o guvernare de bodegă care nu are şanse să-i scoată pe români din criză, ci mai degrabă să tragă toată ţara după el, sub masă!”, a fost mesajul PSD postat pe Facebook.

La rândul ei, Gabriela Firea, primarul Capitalei, spune că buna dispoziţie a premierului Ludovic Orban la ieşirea la terasă i se datorează şi ei, fiindcă a schimbat aspectul Centrului Vechi, faţă de cum arăta acum cinci ani, „jalnic”, când primar era tocmai un liberal.

„Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simţit bine azi în Centrul vechi din Bucureşti. Dacă se ducea acum 5 ani, când primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat că centrul vechi arată jalnic. Clădiri dărăpănate, faţade care se desprindeau şi cădeau peste vizitatori, mizerie, maşini peste tot, incurcand circulaţia pietonală”, a scris Firea, pe Facebook.

Orban a ieşit sâmbătă la o plimbare, în Centrul vechi, alături de şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi de consilierul Andi Manciu. Acesta a mers la redeschiderea „terasei unui prieten” şi s-a întâlnit cu Nicuşor Dan. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici