Fratele lui Radu Mazăre, condamnat la 3 ani de închisoare, s-a predat Poliţiei, în Bucureşti

Fratele lui Radu Mazăre, condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul locuinţelor sociale, s-a predat Poliţiei, în Bucureşti.

306 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Radu Mazăre, condamnat la 3 ani de închisoare, s-a predat Poliţiei, în Bucureşti

Un bărbat de 50 de ani, din judeţul Constanţa, s-a prezentat la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, anunţă Poliţia Capitalei.

„După îndeplinirea formalităţilor necesare, acesta a fost condus la penitenciar în vederea incarcerării”, transmite sursa citată.

Poliţiştii constănţeni au încercat, marţi, să pună în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, emis pe numele acestuia, însă Acesta nu l-au găsit acasă.

Alexandru Mazăre a fost dat în urmărire naţională.

Fratele fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat marţi la 3 ani de închisoare în dosarul locuinţelor sociale, pentru luare de mită.

De asemenea, instanţa a decis confiscarea de la Alexandru Mazăre a sumei de 80.000 de euro în echivalent în lei, la cursul BNR de la data plăţii şi a dispus măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile şi imobile până la concurenţa sumei de 80.000 de euro.

În cazul fostului primar PSD al Constanţei, Radu Mazăre, dar şi a lui Avraham Morgenstern, judecătorii au decis încetarea procesului penal.

Dosarul în care a fost condamnat Alexandru Mazăre vizează Campusul de locuinţe sociale Henri Coandă din Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici