Frunda: Băsescu a făcut tot ce a putut ca noi să nu intrăm în PE

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy a declarat la tribuna Consiliului Reprezentanţilor Teritoriali ai Uniunii şi apoi în faţa presei că preşedintele Traian Băsescu a făcut totul pentru ca formaţiunea maghiară să nu intre în Parlamentul European.

3 afișări
Imaginea articolului Frunda: Băsescu a făcut tot ce a putut ca noi să nu intrăm în PE

Frunda: Băsescu a făcut tot ce a putut ca noi să nu intrăm în PE

"Eram la TV, cu Titus Corlăţean, Băsescu era deja în salonul de aşteptare şi când am intrat, cu zâmbetu-i simpatic şi prietenos mi-a zis: «Vă felicit că nu intraţi în Parlamentul European». Eu am spus «De ce credeţi asta, greşiţi», el a zis «Nu mai primiţi voturile românilor, că acum românii vor vota altfel». Am răspuns că nu cu voturile românilor am intrat noi în Parlament. Iar când a mers Kelemen Hunor la el, săptămâna asta, i-a spus «De data asta aţi scăpat». Restul e o simplă deducţie logică, o legătură logică între cele două afirmaţii. E clar că preşedintele a făcut tot ce putea face ca noi să nu intrăm (în Parlamentul European -n.r.)”, a declarat Frunda.

Acesta a spus că, din moment ce candidatul independent Tokes Laszlo nu şi-a făcut niciun fel de campanie în zonele Moldova şi Muntenia, de unde a primit 18.000 de voturi, nu există o altă explicaţie. Frunda a refuzat să spună dacă bănuieşte o fraudă electorală, dar a precizat că „ar fi o prostie” să facă vreo plângere pe acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici