Funcţii pentru demisionarele din Guvern. Rovana Plumb va deveni preşedinte de comisie parlamentară, iar Sevil Shhaideh consilier de stat

Conducerea PSD a decis, vineri, ca vicepremierul demisionar, Sevil Shhaideh, să devină consilier de stat la Guvern, Rovana Plumb să preia şefia Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor, în timp ce Răzvan Cuc rămâne cu postul de parlamentar.

931 afișări
Imaginea articolului Funcţii pentru demisionarele din Guvern. Rovana Plumb va deveni preşedinte de comisie parlamentară, iar Sevil Shhaideh consilier de stat

Funcţii pentru demisionarele din Guvern. Rovana Plumb va deveni preşedinte de comisie parlamentară, iar Sevil Shhaideh consilier de stat

”Am propus pentru postul de preşedinte la Comisia pentru Afaceri Europene, care era vacant, pe doamna Rovana Plumb, iar pentru postul de chestor, care rămâne liber prin plecarea dlui Paul Stănescu, pe dl. Adrian Ţuţuianu”, a mai spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Întrebat dacă Sevil Shhaideh va deveni consilier de stat în Guvern, premierul Mihai Tudose a răspuns: ”La ora asta cred că a devenit deja. Actele au fost semnat de dimineaţă”.

De asemenea, Liviu Dragnea a spus că Răzvan Cuc ”are deja postul de parlamentar”. Cuc este deputat de Giurgiu.

La rândul său, premierul a mai spus, întrebat fiind dacă şi-a schimbat părerea despre problemele penale ale fostului vicepremier Sevil Shhaideh, motiv pentru care a cerut remanierea ei, că s-a referit la acele probleme care, din cauza naturii penale, nu că ar fi vinovată, pot aduce atingere activităţii în relaţia cu Bruxelles-ul.

”Ca şi consilier, domnia sa ne va ajuta foarte mult pe ceea ce are experienţă. Cred că e cea mai bună din ţară pe această zonă, în ceea ce înseamnă dezvoltarea regională, reforma administrativă, la Guvern”, a adăugat premierul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici