Gabriela Firea a ales: Îmi doresc să candidez la Primăria Capitalei, nu la Preşedinţia României

Ministrul Gabriela Firea a declarat, miercuri, că nu îşi doreşte că candideze la Preşedinţia României, aşa cum s-a vehiculat, ci la Primăria Capitalei.

223 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea a ales: Îmi doresc să candidez la Primăria Capitalei, nu la Preşedinţia României

Întrebată dacă va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, la finalul mandatului lui Nicuşor Dan, Gabriela Firea a spus că îşi doreşte acest lucru, dar dacă PSD va avea o altă variantă mai bună, ea se va supune deciziei partidului.

„Dacă sunt sănătoasă, cu putere de muncă, în forma fizică de azi (...) mi-aş dori să candidez din nou şi să îmi continui proiectele care acum sunt majoritatea îngheţate, în special cele de mare infrastructură, cele din domeniul sănătăţii şi cele din domeniul social (...) Deocamdată, consider că am susţinerea colegilor din PSD. Preşedintele Ciolacu a făcut precizări în ultima perioadă tocmai pentru că au fost tot felul de speculaţii, cum că nu m-aş bucura de încrederea colegilor.
Dacă colegii mei din PSD au un alt candidat care să fie mai mult decât aş putea oferi eu ca şi garanţie de responsabilitate în administraţie, nu este cu supărare. În politică nu este cu supărare, nu am decât să accept faptul că există un candidat mai pregătit decât mine din punct de vedere administrativ, din punct de vedere politic, al energiei, al dorinţei de a face şi îl voi susţine, Nu înseamnă că eu trebuie să îmi impun propria candidatură”, a spus Gabriela Firea, în prezent ministru Familiei.

Întrebată dacă şi-ar dori o candidatură pentru Preşedinţia României, ministrul a spus că este „o onoare” că numele ei a apărut alături de altele pentru o astfel de funcţie, însă nu îşi doreşte o astfel de candidatură.

„Este o onoare pentru orice persoană să ajungă în situaţia de a se discuta despre ea ca fiind un posibil candidat la Primăria Generală, la Preşedinţia României sau într-o altă postură publică. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au vehiculat şi numele meu alături de alte nume de pe scena politică sau care nu sunt acum pe scena politică dar ar putea să fie propunerea unor partide sau a unor alianţe de partide în cursa cea mai importantă pentru alegerea preşedintelui. Dar, categoric, eu îmi doresc să continui proiectele de la Bucureşti. Nici nu s-a pus problema din punctul meu de vedere să vizez o altă funcţie. Nu îmi doresc să candidez la alegerile prezidenţiale. Eu mi-aş dori să candidez la alegerile de la Primăria Capitalei”, a mai spus Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici