Gabriela Firea, aleasă preşedintele PSD Ilfov. Florentin Pandele, numit vicepreşedinte

Conferinţa judeţeană a PSD Ilfov a ales-o, duminică, cu unanimitate de voturi, pe Gabriela Firea, în funcţia de preşedinte al organizaţiei, din echipa de conducere aleasă făcând parte, ca vicepreşedinte, şi soţul acesteia, Florentin Pandele.

557 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, aleasă preşedintele PSD Ilfov. Florentin Pandele, numit vicepreşedinte

Gabriela Firea (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Votul a fost deschis, cu ridicarea mâinii, în condiţiile în care pentru funcţia de preşedinte a fost depusă doar candidatura Gabrielei Firea.

După alegerea sa, Gabriela Firea a propus şi echipa de conducere, din care fac parte Marian Ghenu - preşedinte executiv şi Iancu Petru - secretar general.

Printre vicepreşdinţi se numără Florentin Pandele, primarul localităţii Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, dar şi deputatul Ninel Peia.

Gabriela Firea a ocupat până în prezent funcţia de preşedinte interimar al PSD Ilfov, fiind numită în această calitate de către BPN al PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici