Gabriela Firea, despre amnistie şi graţiere: Nu sunt de acord cu fanteziile juridice care se pun la cale

Primarul Gabriela Firea răspunde acuzaţiilor şi precizează că nu se opune amnistiei şi graţierii atât timp cât proiectul este într-un cadru legal, adăugând că nu este de acord cu fanteziile juridice care se pun la cale şi că face apel la colegi să înţeleagă că invenţiile juridice duc la haos.

2216 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, despre amnistie şi graţiere: Nu sunt de acord cu fanteziile juridice care se pun la cale

Gabriela Firea, despre amnistie şi graţiere: Nu sunt de acord cu fanteziile juridice care se pun la cale

„O acuzaţie pe care aş vrea s-o numesc diabolică. S-a transmis în ultimele zile, după CEx de la Neptun, către colegi, către români, către mediul de afaceri, către exteriorul şi interiorul ţării, că primarul nu are probleme reale, toate lucrurile merg bine, totul este roz în Bucureşti, dar este un fel de purtător de cuvânt al celor care se opun graţierii şi amnistiei. (...) Noi nicioodatp nu am discutat despre amnistie şi graţiere, acest subiect a fost discutat de Liviu Dragnea doar de cei apropiaţi. Nu sunt împotriva niciunui proiect (...) dar totul trebuie să fie în deplină legalitate să nu compromitem România, întreaga echipă guvernamentală”, a declarat Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă.

Primarul general a făcut un apel la colegii din partid să înţeleagă că orice invenţie juridică poate duce la haos.

„Nici eu şi nici alţi colegi nu suntem de acord cu fanteziile juridice care înţeleg că se pun la cale. S-a declanşat în ultimele zile o campanie de defăimare a mea şi în online şi în discuţii de la om la om cum că mă opun libertăţii unor oameni de afaceri care au nevoie de amnistie şi graţiere. Fac apel la colegi să înţeleagă că orice invenţie juridică ne poate duce pe toţi în haos. Îi rog pe cei care aşteaptă astfel de măsuri să solicite deplină legalitate”, a declarat Gabriela Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici