Gabriela Firea, despre relaţia PMB-Guvern: Este o ameliorare de când Viorica Dăncilă e premier, dar nu o rezolvare

Primarul Gabriela Firea a declarat că a observat o ameliorare a relaţiei Primărie-Guvern de când Viorica Dăncilă este premier, însă nu se poate spune că există o rezolvare a proiectelor, deoarece toţi cei care ar putea să ajute municipalitatea aşteaptă un semnal politic de la Liviu Dragnea.

275 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, despre relaţia PMB-Guvern: Este o ameliorare de când Viorica Dăncilă e premier, dar nu o rezolvare

Gabriela Firea, despre relaţia PMB-Guvern: Este o ameliorare de când Viorica Dăncilă e premier, dar nu o rezolvare

„Sunt teme care nu pot fi soluţionate la nivel local, cum este aglomeraţia din trafic. Una din nerealizări este transferul Centurii de la Guvern la Primăria Capitalei. Acum vreau să mă refer la un subiect mai presant, pentru că peste câteva zile, Elcen ar trebui să adopte planul de reorganizare şi practic, zilele ne sunt numărate. Ştiu că minciuna are picioare scurte. Există într-adevăr o îmbunătăţire a relaţiei Primăria Municipiului Bucureşti - Guvern de când este Viorica Dăncilă premier. Este o ameliorare, dar nu o rezolvare a subiectelor. Beneficiem de suportul unor colegi din ministere şi agenţii cărora le mulţumesc, dar alţii aşteaptă un semnal politic”, a declarat primarul Gabriela Firea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Primarul a subliniat că cei care ar putea să ajute municipalitatea aşteaptă un semnal de la liderul PSD pentru a putea face acest lucru: „Câtă vreme nu au un accept politic de la Dragnea, anumite lucruri nu se fac”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici