Gabriela Firea îl acuză pe primarul general al Capitalei că „a ordonat” oprirea transportului şcolar

Senatorul PSD, Gabriela Firea, îl acuză pe primarul general al Capitalei că „a ordonat” oprirea transportului şcolar, asigurat de STB.

812 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea îl acuză pe primarul general al Capitalei că „a ordonat” oprirea transportului şcolar

Gabriela Firea îl acuză pe primarul general al Capitalei că „a ordonat” oprirea transportului şcolar

„Luni începe şcoala fizic, în sfârşit! A confirmat şi K. Iohannis. Ce s-a gândit noul primar al Capitalei? Să <dea o mânā de ajutor> familiilor din Bucureşti şi Ilfov. Aşa că a ordonat oprirea transportului şcolar, asigurat de STB la propunerea mea ca primar, şi prin votul consilierilor generali social-democraţi. Da, da, este incredibil! Dar cât se poate de real! În plus, ca un laş, nu-şi asumă decizia cruntă luată de el personal - sunt martori din primărie şi STB -, aşa că a dispus ca anunţul să fie făcut, chipurile, ca o decizie a Asociaţiei de dezvoltare pentru transport”, a scris marţi seara pe Facebook Gabriela Firea.

Ea susţine că primarul general este preşedintele Asociaţiei de dezvoltare, iar o astfel de hotărâre trebuia luată de către Comitelul Director şi AGA, „adică ar fi trebuit să voteze, alături de primarul Capitalei, şi preşedintele CJ Ilfov, şi cei 40 de primari ai oraşelor şi comunelor din Ilfov. Votul primarului general este hotărâtor, deoarece STB suportă 90% din costul transportului public în regiunea Bucureşti - Ilfov”.

„Este de notorietate şi prevăzut în Actul Constitutiv şi în Statut ca primarul general are un vot <de aur> în Consiliul Director. Vot <de aur> pe care eu l-am folosit pentru a ajuta elevii, iar Nicuşor Dan îl foloseşte împotriva copiilor, a părinţilor lor şi a familiilor din care provin. Plus o nouă sursă de aglomerare a traficului rutier în zona şcolilor”, a mai scris Firea pe reţeaua de socializare.

Ea susţine că „după ce a blocat construirea Spitalului Metropolitan, a Pasajului Doamna Ghica, a lucrărilor din Prelungirea Ghencea, noul primar al Dreptei Unite se răzbună şi pe copii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici