Gabriela Firea, întrebată dacă va vota la referendum: Mă voi deplasa la secţia de votare, dar sunt om de echipă

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, întrebată dacă va vota duminică la referendum, că va merge la o secţie de votare, însă a subliniat că este un om de echipă, chiar dacă anul trecut a criticat anumite persoane din cadrul PSD.

853 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, întrebată dacă va vota la referendum: Mă voi deplasa la secţia de votare, dar sunt om de echipă

Gabriela Firea, întrebată dacă va vota la referendum: Mă voi deplasa la secţia de votare,dar sunt om de echipă

„Voi merge duminică la vot, cu siguranţă îmi voi exercita acest drept cetăţenesc. Voi vedea ce se întâmplă acolo, pentru că am atâtea probleme la Primăria Capitalei, sunt atât de impovărată încât nu am avut timp să mă gândesc exact. Dar promit că mă voi deplasa la o secţie de votare”, a spus, joi, Gabriela Firea.

Însă, primarul Capitalei a ţinut să sublinieze că este un om de echipă, chiar dacă în trecut l-a criticat liderul PSD.

„Sunt un om de echipă şi chiar dacă anul trecut am semnlat anumite neîmpliniri ca primar general şi ca cetăţean al municipiului Bucureşti, am făcut-o din dorinţa de a duce la bun sfârşit o misiune pe care impreună le-am luat. (...) E adevărat, întotdeauna, în discursul public pot să existe şi reproşuri. Importantă este buna credinţă cu care mi-am întemeiat reacţiile anul trecut. (...) Acum apreciez că avem o cu totul altă colaborare, se încearcă a se corecta întârzierile de anul trecut”, a subliniat Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici