Gabriela Firea le promite bucureştenilor teatru: Dacă voi fi primar, va fi festival internaţional

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, vrea să organizeze la Bucureşti un festival internaţional de teatru stradal, în cazul în care va câştiga alegerile locale ce vor avea loc duminica viitoare, afirmând că "spectacolul trebuie să continue", după ce unele teatre au fost închise.

999 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea le promite bucureştenilor teatru: Dacă voi fi primar, va fi festival internaţional

Gabriela Firea le promite bucureştenilor teatru: Dacă voi fi primar, va fi festival internaţional (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

Gabriela Firea spune că îşi propune să transforme Bucureştiul în Capitală culturală şi turistică, iar prima ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Stradal va fi organizată în august 2017.

"În Bucureşti au fost închise teatre. Dar spectacolul trebuie să continue. (...) Timp de o lună, pe străzile Bucureştiului vor fi spectacole în aer liber - teatru şi muzică - susţinute de trupe din ţară şi din străinătate. Bucureştiul va deveni destinaţie turistică. Iar bucureştenii care nu-şi permit să plece în concediu, au ocazia să îl petreacă în oraşul lor" a mai spus Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Candidatul PSD mai susţine că, în acest fel, Bucureştiul îşi va creşte şansele să ajungă capitală culturală europeană în 2021.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici