Generalul Ben Hodges: Rusia este cea mai mare ameninţare la adresa României. Are o dorinţă „criminală” să controleze Nordul Mării Negre. Odesa e în meniu

  • Rusia este cea mai mare ameninţare la adresa României, spune generalul în rezervă Ben Hodges
  • Rusia are o dorinţă „criminală” să controleze Nordul Mării Negre
  • „Păstrarea tinerilor talentaţi în România este o parte a apărării naţionale”, atrage atenţia Hodges
1900 afișări
Imaginea articolului Generalul Ben Hodges: Rusia este cea mai mare ameninţare la adresa României. Are o dorinţă „criminală” să controleze Nordul Mării Negre. Odesa e în meniu

Generalul Ben Hodges

Generalul-locotenent în rezervă Ben Hodges, care a comandat forţele terestre americane din Europa, spune că acţiunile Rusiei sunt considerate drept cea mai mare ameninţare la securitatea României. Generalul american are şi sfaturi pentru cei care realizează Strategia Naţională de Apărare: să facă România atractivă pentru investiţii şi să păstreze tinerii talentaţi în ţară.

„Cu siguranţă, cea mai mare ameninţare pentru România este agresiunea Rusiei în regiunea Mării Negre. Rusia are o dorinţă criminală să controleze Nordul Mării Negre şi anticipez că Odesa este în meniu la un moment dat, ceea ce înseamnă că şi Moldova este în calea lor”, a spus generalul Ben Hodges.

Acesta a mai declarat că România trebuie să păstreze tinerii talentaţi în ţară, ca parte a planului naţional de apărare. 

„Sute de mii de români părăsesc România şi merg în alte ţări. Păstrarea tinerilor talentaţi în România este o parte a apărării naţionale”, este de părere Ben Hodges. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici