Geoană: A fost o întâlnire liniştită, relaxată

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, seara, pentru MEDIAFAX, că întâlnirea de la Sinaia, dintre preşedintele Băsescu şi miniştrii Cabinetului Boc, preşedinţii celor două Camere şi directorii SRI şi SIE a fost una "relaxată", caracterizată de "atmosfera de echipă" şi fără politică.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană: A fost o întâlnire liniştită, relaxată

Geoană: A fost o întâlnire liniştită, relaxată (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o întâlnire relaxată, de început de an, fără politică. Pur şi simplu o chestiune de atmosferă de echipă, mai degrabă", a precizat Geoană, după terminarea întâlnirii.

Întrebat ce s-a discutat în cadrul întrunirii, preşedintele Senatului a răspuns: "Nimic special. Pur şi simplu a fost liniştit, relaxat, fără politică absolut de loc".

Geoană a precizat că întâlnirea de la Sinaia a avut loc la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu.

El a adăugat că la întâlnire au participat premierul Emil Boc, o parte dintre membriii Cabinetului – doar cei care au fost plecaţi din ţară sau mai departe de Predeal nu au onorat invitaţia – preşedinta Camerei Deputaţilor, precum şi directorii SRI şi SIE, George Maior şi Mihai Ungureanu.

Întrebat dacă Traian Băsescu a discutat separat cu miniştrii sau cu invitaţii, Geoană a precizat că formatul întâlnirii a implicat "o masă aşezată, de prânz".

"A fost masă aşezată, masă de prânz. Nu s-a discutat nici un fel de politică, pur si simplu a fost ca de sărbători, cum face fiecare: o chestiune informală, relaxată", a adăugat Geoană, care a arătat că, după întrunire, se va îndrepta către Bucureşti.

Citeşte şi:

Băsescu i-a atenţionat pe miniştri că 2009 este un an dificil

Andronescu: A fost aşa, o discuţie prietenească

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici