Geoană a vizitat biserica de la Cotroceni, precizând că a inspectat "viitorul loc de muncă"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a vizitat după întâlnirea cu Traian Băsescu, biserica din curtea Palatului Cotroceni, afirmând ulterior că a fost în "inspecţie la viitorul loc de muncă".

89 afișări
Imaginea articolului Geoană a vizitat biserica de la Cotroceni, precizând că a inspectat "viitorul loc de muncă"

Geoană a vizitat biserica de la Cotroceni, precizând că a inspectat "viitorul loc de muncă" (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a ţinut marţi, după ce a ieşit de la întâlnirea cu Traian Băsescu, să viziteze şantierul bisericii din curtea Palatului Cotroceni, unde a ţinut să dea mâna cu muncitorii care lucreau pe şantier.

Aflat în interiorul bisericii, Mircea Geoană s-a interesat la muncitori cu privire la finalizarea lucrării, spunându-i unuia dintre şefi că biserica trebuie neapărat sfinţită.

La ieşirea din biserică, liderul social-democrat a observat că şapca unuia dintre muncitori era galbenă şi avea inscripţionată sigla PNL.

"Hai că-ţi dau o şapcă roşie, că-i mai bună decât asta", i-a spus zâmbind Geoană acestuia.

Întrebat care a fost motivul pentru care a ţinut să viziteze şantierul, Mircea Geoană a spus că "este o inspecţie la viitorul loc de muncă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici