Geoană: Astăzi, pentru prima dată în istorie, am ridicat steagul Finlandei la sediul NATO

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a spus marţi că, după aderarea la NATO, Finlanda este mai sigură, că întregul Flanc Nordic este mai sigur şi că întreaga Alianţă este mai sigură.

141 afișări
Imaginea articolului Geoană: Astăzi, pentru prima dată în istorie, am ridicat steagul Finlandei la sediul NATO

Sursa foto: Twitter/US Mission to NATO

„Astăzi, pentru prima dată în istorie, am ridicat steagul Finlandei la sediul NATO. Alegerea Finlandei de a se alătura Alianţei a fost primită cu deschidere şi entuziasm de toate statele membre şi astăzi, împreună, le urăm bun-venit! Aderarea înseamnă că Finlanda este mai sigură, întregul Flanc Nordic este mai sigur, întreaga Alianţă este mai sigură”, a scris Mircea Geoană pe Facebook.

Acesta suţine că de marţi 31 de steaguri flutură la sediul NATO şi că în curând vor fi 32.

„Este un moment istoric, un moment al bucuriei pentru noi toţi, inclusiv pentru prietenii finlandezi, chiar dacă an de an sunt desemnaţi cel mai fericit popor din lume”, a adăugat Geoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici