Geoană: Berceanu trebuie să-şi dea demisia de onoare

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, la Braşov, că în orice ţară civilizată unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale fertă din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor şi-ar fi depus demisia de onoare, însă nu se aşteaptă de la Radu Beceanu să facă acest lucru.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Berceanu trebuie să-şi dea demisia de onoare

Geoană: Berceanu trebuie să-şi dea demisia de onoare (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"În orice ţară civilizată, un ministru al Transporturilor care are trei incidente masive în interval de câteva săptămâni trebuie să îşi pună demisia pe masă, dar nu mă aştept de la domnul Berceanu, multiplu ministru la Transporturi şi Agricultură, să facă un gest de onoare", a spus Geoană.

Geoană a declarat, într-o conferinţă de presă, că este împotriva procesului de restructurare la CFR şi de concediere a peste 10.000 de angajaţi şi i-a asigurat pe angajaţii din CFR că îi va spijini.

De asemenea, Mircea Geoană a precizat că va reveni cu un proiect de Cale Ferată, "cu un holding naţional de cale ferată care să permită readucerea acestui element strategic şi de securitte naţională acolo unde îi este locul său".

Liderul social-democrat a spus că este împotriva unui gen de plitică "în care delăsarea şi lipsa de interes streategic" care au transformat "perla coroanei" şi axul strategic de dezvoltare a României, care era CFR între cele două războie mondiale, într-un fel de "Cenuşăreasă a sistemului de infrastructură a României".

Geoană s-a întâlnit, sâmbătă, la Braşov, cu liderii de sindicat din judeţ şi cu pensionarii, şi a vizitat două fabrici braşovene: Elmas SA şi Ramos SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici