Geoană: Cea mai frumoasă faptă din viaţa mea este că n-am dat-o pe soacră-mea afară din casă

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, în confruntarea de la Parlament, răspunzând unei întrebări, că cea mai frumoasă faptă din viaţa lui este că nu şi-a dat afară din casă soacra, "profesor universitar, mamă impecabilă a doi copii şi care a crescut şapte copii orfani".

51 afișări
Imaginea articolului Geoană: Cea mai frumoasă faptă din viaţa mea este că n-am dat-o pe soacră-mea afară din casă

Geoană: Cea mai frumoasă faptă din viaţa mea este că n-am dat-o pe soacră-mea afară din casă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Cei trei candidaţi care participă la dezbaterea de la Palatul Parlamentului au fost întrebaţi, şi rugaţi să răspundă în 30 de secunde, care este cea mai bună faptă din viaţa lor.

Primul care a răspuns a fost Mircea Geoană: "După câte s-au spus despre o femeie de 74 de ani, profesor universitar, mamă impecabilă a doi copii şi care a crescut 7 copii orfani şi i-a dus la facultate...cred că cea mai frumoasă faptă din viaţa mea este că n-am dat-o pe soacră-mea afară din casă".

Crin Antonescu a spus că cel mai mulţumit este că nu i-a părăsit pe cei cu care a pornit la drum: "E greu să vorbeşti despre faptele tale frumoase, despre laude. Cred că lucrul de care sunt cel mai mulţumit atunci când pun capul pe pernă , noaptea, sau uneori la capătul nopţii, este acela că niciodată în viaţa mea nu am părăsit pe nimeni cu care am pornit împreună. Nici în politică, nici în viaţa privată".

La rândul său, Traian Băsescu s-a referit la creştinarea unui copil musulman.

"Am avut un secund. Se numea Ionescu. Între timp a devenit comandant. La un moment dat a murit, el fiind căsătorit cu o musulmană. Copilul rezultat din căsătorie a trăit în religie musulmană. După un timp de la moartea tatălui, la care am ţinut foarte mult, a venit mama musulmană la mine şi la soţie şi ne-a spus: «Aş vrea să botezaţi copilul pentru că ceea ce-mi doresc este ca Oana să meargă la mormântul tatălui să pună un buchet de flori din când în când». Şi am creştinat un copil musulman. Cred că este una dintre cele mai bune fapte pe care le-am făcut", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici