Geoană: Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc şi Năstase fac parte din partidul meu, nu mă dezic de ei

Candidatul PSD la Preşedinţie Mircea Geoană a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că Ion Iliescu, Marian Vanghelie,Viorel Hrebenciuc şi Adrian Năstase fac parte din partidul lui şi că nu se va dezice de ei.

27 afișări
Imaginea articolului Geoană: Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc şi Năstase fac parte din partidul meu, nu mă dezic de ei

Geoană: Iliescu, Vanghelie, Hebenciuc şi Năstase fac parte din partidul meu, nu mă dezic de ei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţiile mai multor lideri PDL şi ale lui Traian Băsescu, că ar fi de fapt condus din spate de Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie şi Năstase, Geoană a răspuns: "Ei fac parte din partidul meu. Nu mă dezic de ei. Nu intru în jocuri de aceasta, nu o să demonizez pe nimeni".

Geoană a spus, replicând la mesajele promovate de PDL, în care Geoană este prezentat cu Voiculescu, Iliescu, Vântu, Vanghelie şi Hrebenciuc în spate, cu sloganul "Învingem împreună", că şi echipa de campanie a PSD ar fi putut să instaleze bannere cu Traian Băsescu, Monica Iacob-Ridzi, Elena Udrea, Adriean Videanu şi Radu Berceanu.

Geoană s-a declarat convins că în zilele următoare vor apărea intoxicări şi fabricări şi filmuleţe cu el, "scurse către presă într-un mod absolut jegos şi jalnic de a face politică".

El a promis că, dacă va ajunge preşedinte, nu se va răzbuna pe adversarii politici.

"Nu va exista vendettă politică din partea mea. Nu cred că trebuie să aplicăm legea talionului, pentru că ducem gâlceava la nesfărşit", a spus Geoană.

Întrebat cum comentează atacurile virulente ale lui Crin Antonescu la adresa sa, din timpul campaniei electorale, Geoană a apreciat că preşedintele PNL a fost intoxicat de echipa sa de campanie că ar sta în sondaje mult mai bine decât era în realitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici