Geoană îşi păstrează opţiunea pentru sine, pentru că nu vrea să influenţeze votul din CEX

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică seara, la finalul întâlnirii conducerii PSD cu liderii de filiale, că nu îşi poate exprima o preferinţă dacă şi cu cine să se alieze PSD, la guvernare sau în opoziţie, argumentând că nu vrea să influenţeze votul din CEX, de luni.

12 afișări
Imaginea articolului Geoană îşi păstrează opţiunea pentru sine, pentru că nu vrea să influenţeze votul din CEX

Geoană îşi păstrează opţiunea pentru sine, pentru că nu vrea să influenţeze votul din CEX (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că, în cadrul şedinţei de duminică seara, dintre liderii centrali şi cei locali ai partidului, au fost exprimate "opinii extrem de interesante şi de solide" în ceea ce priveşte opţiunile pe care le are PSD – la guvernare sau în opoziţie, alături de PNL sau de PDL.

Întrebat cum va vota la şedinţa Comitetului Executiv Central, de luni, când PSD urmează să ia o decizie, prin vot, în acest sens, Geoană a spus că el doar va prezenta rezultatele negocierilor cu celelalte partide.

"Nu este natural ca preşedintele să influenţeze votul. Vom vedea mâine (luni) care este curentul majoritar", a adăugat el, răspunzând unei întrebări despre curentul majoritar exprimat în şedinţa de duminică seara.

Citeşte şi:

Nicuşor Constantinescu: Inamicul politic numărul unu al PSD este PDL şi Traian Băsescu

Mazăre: "Tătuca" Băsescu nu va desemna premier dintr-o coaliţie PSD-PNL

Dragnea: Ori facem opoziţie, ori ne predăm PDL şi lui Traian Băsescu

Conducerea PSD se întâlneşte cu liderii din teritoriu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici