Geoană: Nu merg la alt partid, am fost preşedinte PSD

Fostul preşedinte PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, că nu va merge la niciun alt partid, pentru că a fost lider de formaţiune politică mare, el menţionând însă că nu are însă o problemă cu a începe un proiect politic nou.

572 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu merg la alt partid, am fost preşedinte PSD

Mircea Geoană (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax foto)

El a spus că s-a văzut miercuri în Senat că nu are nicio înţelegere cu puterea şi că nu este "bara-bara" cu preşedintele Traian Băsescu, aşa cum s-a sugerat.

Întrebat dacă va merge la UNPR, Geoană a spus la TVR: "Sub nicio formă nu o să merg la alt partid. Am fost preşedinte de partid mare".

"Nu am nicio problemă cu a începe un nou proiect politic", a adăugat Geoană.

El a spus că va merge joi la Dăbuleni pentru a vorbi cu prietenii săi olteni şi pentru a vedea dacă mai poate reprezenta ceva din punct de vedere social.

Geoană a ţinut să precizeze că nu a lucrat la un proiect politic nou în ultima perioadă.

Senatorul independent Mircea Geoană a declarat, miercuri, că joi va merge la Dăbuleni, unde va ţine un "discurs important", el invitându-i pe jurnalişti să meargă acolo pentru a afla dacă îşi va anunţa viitorul politic.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a contestat la Curtea Constituţională, miercuri, hotărârea Senatului prin care s-a constatat încetarea mandatului său de preşedinte al acestei Camere legislative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici