Geoană: PSD şi PDL îşi împart portofoliile ministeriale miercuri, la ora 13.00

Reprezentanţii PDL şi PSD se întâlnesc, la miercuri, la ora 13.00, în cadrul reuniunii urmând să se stabilească împărţirea portofoliilor ministeriale între cele două formaţiuni, a anunţat liderul PSD, Mircea Geoană, la finalul unei şedinţe a social-democraţilor.

15 afișări
Imaginea articolului Geoană: PSD şi PDL îşi  împart portofoliile ministeriale miercuri, la ora 13.00

Geoană: PSD şi PDL îşi împart portofoliile ministeriale miercuri, la ora 13.00 (Imagine: Mediafax Foto)

"Am convenit ca întâlnirea cu colegii de la PDL să aibă loc la ora 13.00, şi după această întâlnire, veţi avea toate detaliile privind ministerele pe care le vom decide", a anunţat Mircea Geoană, la finalul şedinţei social-democraţilor.

Geoană a ţinut să precizeze că va fi o discuţie "nu legată de o loterie mecanică", ci de portofoliile specifice fiecărei formaţiuni politice, dar şi de calitatea oamenilor care urmează să fie desemnaţi pentru şefia acestor minstere.

El a mai anunţat că în cursul zilei de joi vor fi definitivate şi nominalizările pentru miniştri, din partea ambelor partide.

Mircea Geoană a infirmat faptul că s-ar fi întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, atât marţi seară cât şi miercuri dimineaţă, dar a ţinut să menţioneze că "a avut o discuţie cu şeful statului".

"Nu am fost la nicio întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu". a spus Mircea Geoană. El a adăugat: "Am avut o discuţie cu preşedintele şi cu colegii de la PDL".

Conducerea PSD reunită, miercuri dimineaţă, la Senat, a decis să aleagă Ministerul de Interne ca primă opţiune, lăsând portofoliul de la Transporturi pentru democrat-liberali.

Potrivit unor surse democrat-liberale, PDL şi-a stabilit ca opţiune, pentru următorul pachet de ministere, Finanţele şi Transporturile.

Citeşte şi:

PSD a ales Ministerul de Interne, Transporturile revin PDL

PDL optează la primele două ministere pentru Finanţe şi Transporturi

Lideri ai PDL s-au aflat miercuri dimineaţă la Cotroceni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici