Geoană: Puterea de dreapta va încerca să fraudeze masiv alegerile

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Craiova, că puterea de dreapta va încerca să cumpere voturi şi să fraudeze electoral masiv alegerile parlamentare din toamnă, aşa cum a făcut şi în cazul alegerilor locale.

21 afișări
Imaginea articolului Geoană: Puterea de dreapta va încerca să fraudeze masiv alegerile

Geoană: Puterea de dreapta va încerca să fraudeze masiv alegerile (Imagine: Mediafax Foto)

"Unii, cei care sunt azi la putere şi şi-au umplut buzunarele cu bani, vor continua să încerce să cumpere voturi pe bani şi vom asista la acelaşi circ ieftin în care instituţile statutului se vor preface că văd şi de fapt nu vor face nimic să pedepsească această fraudă electorală masivă pe care puterea de dreapta încearcă să o folosească acum, aşa cum a folosit-o şi la alegerile locale care s-au încheiat", a declarat Geoană.

Liderul PSD a arătat că Guvernul pregăteşte deja pungile cu făină şi ulei, tricouri, pixuri şi brichete cu nume de partide şi de candidaţi pe ele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici