Geoană: Se încearcă fraudarea alegerilor prin virarea resurselor către clanul Băsescu şi camarila PDL

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat, vineri, că guvernul direcţionează "discreţionar" resursele bugetare către primăriile PDL şi a apreciat că se încearcă astfel fraudarea alegerilor prin dirijarea fondurilor exclusiv către "clanul Băsescu şi camarila PDL".

28 afișări
Imaginea articolului Geoană: Se încearcă fraudarea alegerilor prin virarea resurselor către clanul Băsescu şi camarila PDL

Geoană: Se încearcă fraudarea alegerilor prin virarea resurselor către clanul Băsescu şi camarila PDL (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Geoană a acuzat Guvernul că alocă resursele bugetare exclusiv către oraşele cu primari PDL.

"Este nedrept ca în campania domnului Băsescu să se folosească de banii de la buget într-o manieră discreţionară".

El a precizat că ultimele decizii luate de Guvern după ieşirea PSD de la guvernare, dar şi hotărâri şi acte prin care se alocă diverse sume către autorităţile locale vor fi analizate de specialiştii PSD.

"Vom analiza toate aceste decizii pentru a demonstra cu cifre şi fapte că se încearcă fraudarea alegerilor prin virarea resurselor exclusiv pentru clanul Băsescu şi camarila PDL", a mai declarat Geoană.

Primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a criticat, vineri, modul în care Guvernul repartizează fondurile în judeţe, afirmând că "această băşcălie de prim-ministru pe nume Boc a împărţit românii în două culori, români negri şi români portocalii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici