Geoană: Sunt mici restanţe după campania prezidenţialelor

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, despre auditul cerut de actualul lider, Victor Ponta, privind situaţia financiară a partidului, că există mici restanţe după alegeri, dar sunt cele mai mici din istoria prezidenţialelor pe care le înregistrează partidul.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: Sunt mici restanţe după campania prezidenţialelor

Geoană: Sunt mici restanţe după campania prezidenţialelor (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Sunt mici restanţe după campania prezidenţială, dar sunt probabil cele mai mici restanţe pe care le-am avut în istoria alegerilor prezidenţiale în partid. Aşa că, să fie fără grijă (Victor Ponta - n.r.), va avea o situaţie financiară nu grozavă, dar care să-i facă să funcţioneze aşa cum am funcţionat şi noi în anii de opoziţie când am condus partidul", a declarat Geoană despre intenţia lui Victor Ponta de a solicita un audit privind situaţia financiară a PSD.

Mircea Geoană a precizat că Victor Ponta a făcut parte din Biroul Permanent în aceşti ani de zile, iar trezorierul îi partidului stă la dispoziţie, "secretarul general este acelaşi, iar şeful de campanie, domnul Hrebenciuc, este şi el la dispoziţie".

"Este firesc ca preşedintele partidului să se uite peste situaţia financiară şi sunt convins că va găsi acolo realitatea. Am văzut ceva în presă, dar cifrele sunt mult umflate, cred că cineva a umblat cu prea multe zerouri", a mai spus fostul preşedinte al PSD.

Liderul PSD, Victor Ponta, a cerut realizarea unui control financiar la cheltuielile predecesorului său, Mircea Geoană, din ultimii cinci ani, întrucât partidul nu are nici un leu în conturi, dar a acumulat datorii enorme, scrie "Jurnalul Naţional".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici