Geoană vrea ca pensionarii să primească prin poştă medicamentele gratuite şi compensate

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, într-o întâlnire cu pensionarii, la Braşov, că are în vedere elaborarea unui proiect de lege prin care pensionarii să poată primi, prin poştă, medicamentele gratuite şi compensate.

10 afișări
Imaginea articolului Geoană vrea ca pensionarii să primească prin poştă medicamentele gratuite şi compensate

Geoană vrea ca pensionarii să primească prin poştă medicamentele gratuite şi compensate (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană a spus că vrea să se întâlnească, săptămâna viitoare, cu fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac, căruia să îi propună întocmirea unui proiect de lege care să facă posibilă trimiterea prin Poşta Română a medicamentelor gratuite şi compensate către pensionarii care le solicită.

De asemenea, liderul PSD a promis celor circa 400 de pensionari care au venit să îl susţină că, în cazul în care va deveni preşedinte al României, va organiza întâlniri săptămânale cu pensionarii din ţară pentru a le afla problemele şi pentru a găsi soluţii pentru rezolvarea acestora.

Mircea Geoană şi-a început programul de sâmbătă la Braşov cu vizitarea a două fabrici, Elmas SA şi Ramos SRL, urmată de o întâlnire cu sindicaliştii şi cu pensionarii.

Vizita lui Geoană se va încheia cu o întâlnire cu cetăţenii braşoveni, la Sala Sporturilor, unde va avea loc, după discursul acestuia, un spectacol de muzică populară cu Veta Biriş şi Aurel Tămaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici