George Niculescu, propus de PNL, este noul preşedinte ANRE. Parlamentarii UDMR nu au participat la vot

Parlamentul a votat, miercuri, noua conducere ANRE. George Niculescu, propus de PNL, este noul preşedinte Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, iar Gabriel Andronache, propus de PSD, este vicepreşedinte. UDMR a lipsit de la şedinţa de plen.

149 afișări
Imaginea articolului George Niculescu, propus de PNL, este noul preşedinte ANRE. Parlamentarii UDMR nu au participat la vot

George Niculescu a obţinut 256 voturi „pentru” şi 24 „împotrivă”.

Gabriel Andronache a primit 263 de voturi „pentru” şi şase „împotrivă”. Candidatul UDMR pentru funcţia de vicepreşedinte, Nagy Bege Zoltan, a obţinut şase voturi favorabile şi 263 „împotrivă”.

De asemenea, Parlamentul a numit în conducerea ANRE doi membri, respectiv Sorin Bumb şi Cornelia Sulger.

George Niculescu, propus de PNL la conducerea ANRE, este „omul lui Virgil Popescu şi are acţiuni la OMV Petrom”, spunea liderul AUR, George Simion, în timpul dezbaterilor privind numirea unei noi conduceri a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Parlamentarii UDMR nu au participat la vot. „PNL a vrut morţiş să ţină poziţia de preşedinte, de vicepreşedinte şi de membru”, a afirmat senatorul Lorant Antal, despre nominalizările la şefia ANRE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici