George Pădure ar vrea să facă echipă cu Tăriceanu la Primăria Capitalei

George Pădure, care şi-a anunţat candidatura la sectorul 1, spune că ar face echipă cu Călin Popescu Tăriceanu, în timp ce Gabriela Firea ar fi dezvantajată pentru că este femeie, Marian Munteanu face politică şi nu administraţie, iar Traian Băsescu ar trebui "să-şi trăiască liniştit pensia".

367 afișări
Imaginea articolului George Pădure ar vrea să facă echipă cu Tăriceanu la Primăria Capitalei

George Pădure ar vrea să facă echipă cu Tăriceanu la Primăria Capitalei (Imagine: Mihai Spiridonica/ Arhiva Mediafax Foto)

"Din cauza a tot ceea ce vedem, toate schimbările, astăzi dacă ar fi să aleg, nu ştiu pe cine să aleg ca primar al Capitalei (dintre candidaţii anunţaţi-n.r.). Îl vedem pe Marian Munteanu, mult discutat zilele acestea. În emisiunile în care l-am văzut a discutat doar politică, nu administraţie, nu ce face pentru Bucureşti şi asta este grav într-o campanie electorală”, a declarat George Pădure, pentru MEDIAFAX, întrebat care dintre candidaţii la Primăria Capitalei are cele mai multe şanse de câştig.

Despre candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, omul de afaceri a spus că o femeie, pentru a fi un bun primar, trebuie să aibă o experienţă care să o recomande.

"Nu vreau să discut nimic despre doamna Firea pentru că aşa cum ştim, mentalitatea oamenilor nu este (favorabilă candidaturii sale-n.r.). Sigur, că o femeie poate să fie un bun primar, dar ar fi trebuit să vedem ceva în urmă, să aibă o experienţă care să o recomande", a susţinut fostul primar al Sectorului 1.

Cât despre Nicușor Dan, fostul primar a apreciat că „nu este totul să fii independent”. "Nicuşor Dan, acelaşi lucru. Din tot ce am văzut nu vorbeşte pe limba administraţiei, pe limba primăriilor. Nu este totul să fii independent", a spus Pădure.

Pădure a fost de părere că, în calitate de primar al Sectorului 1, ar face echipă bună cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, dacă acesta ar candida şi ar obţine fotoliul de primar al Capitalei. "Călin Popescu Tăriceanu ar fi primul pe listă pe care l-aş vota", a declarat George Pădure, susţinând că Tăriceanu este "un om cu coloană verterbrală, ştie ce vorbeşte şi ştie administraţie".

În ceea ce-l priveşte pe fostul preşedinte Traian Băsescu, omul de afaceri a susţinut că acesta nu ar trebui să mai candideze. "Traian Băsescu ar trebui să îşi trăiască liniştit pensia. Să ne lase în pace pentru că ne-a arătat tot ce poate să facă şi nu mai vrem. Face prea mult pentru noi şi, gata, ne-am săturat", a conchis Pădure.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici