George Simion, copreşedinte AUR: Categoric nu vom vota Cabinetul Cîţu

  • George Simion a spus că parlamentarii formaţiunii „categoric” nu vor vota Guvernul Florin Cîţu.
  • AUR cere redeschiderea şcolilor.
6454 afișări
Imaginea articolului George Simion, copreşedinte AUR: Categoric nu vom vota Cabinetul Cîţu

Copreşedintele AUR George Simion a spus, marţi, că parlamentarii formaţiunii „categoric” nu vor vota Guvernul Florin Cîţu şi cere redeschiderea şcolilor.

Poziţia noastră este aceeaşi ca şi data trecută - categoric nu vom vota Cabinetul Cîţu. Avem propunerea noastră de prim-ministru - Călin Georgescu, avem propunerea noastră de ministru al Educaţiei într-un guvern de eventuală uniune naţională şi solicitarea pe care o avem este redeschiderea urgentă a şcolilor”, a spus George Simion înaintea consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis.

El menţionează că AUR vrea redeschiderea şcolilor, pentru că „de bâlci politic românii sunt sătui”.

Simion precizează că participă la consultări „din respect constituţional”, dar nu crede în acest demers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici