George Simion, la dezbaterile privind numirile la ANRE: Puterea lui Virgil continuă

George Niculescu, propus de PNL la conducerea ANRE, este „omul lui Virgil Popescu şi are acţiuni la OMV Petrom”, spune liderul AUR, George Simion, în timpul dezbaterilor privind numirea unei noi conduceri a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

538 afișări
Imaginea articolului George Simion, la dezbaterile privind numirile la ANRE: Puterea lui Virgil continuă

George Simion, la dezbaterile privind numirile la ANRE: Puterea lui Virgil continuă

„Vorbim despre numirea ca preşedinte a omului lui Virgil Popescu, a lui George Niculescu, care are acţiuni la OMV Petrom. Ca să înţeleagă toată lumea. Puterea lui Virgil Popescu continuă şi mă rog să se finalizeze cu această putere şi dominaţie a lui Virgil”, a spus George Simion în timpul dezbaterilor privind numirea unei noi conduceri a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Văd o mobilizare generală la PSD şi PNL pentru a-şi numi oamenii de partid în funcţii bănoase, în timp ce oamenii abia mai fac faţă scumpirilor. Dvs sfidaţi bunul simţ, pentru că vă sclipesc ochii. şi dvs, dle Marcel Ciolacu, şi dlui premier, atunci când ştiţi că vă veţi numi oamenii pe salarii de peste 8.000 de euro pe lună. Sunt oameni care au trecut pe la cinci consilii de administraţie sau o doamnă de la PNL pe care am văzut-o acum cinci ani, la precedenta numire. Alegeţi să mergeţi tot cu oameni de partid”, a afirmat Cristina Prună (USR).

Parlamentarii UDMR nu participă la vot.

George Niculescu, secretar de stat PNL în Ministerul Energiei, este propunerea PNL pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, iar Gabriel Andronache este propus de PSD pentru funcţia de vicepreşedinte al ANRE.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici