George Simion: Ministrul Bode trebuie să plece

Ministrul Bode trebuie să plece, spune liderul AUR, George Simion, în timpul dezbaterii moţiunii simple împotriva ministrului de Interne.

620 afișări
Imaginea articolului George Simion: Ministrul Bode trebuie să plece

„Ce veţi vota în continuare este afacerea domnului Schmidt, achiziţia lui Klaus Iohannis, 600 de maşini BMW, girate din banii românilor, pentru că aşa se fac lucrurile la noi în ţară. De aceea, ministrul Bode trebuie să plece pentru că astfel de afaceri poate se făceau în anii 90, la începutul lui 2000... Dar suntem în anul 2022 şi veţi avea repercursiuni, cred eu”, afirmă George Simion.

El afirmă că ministrul Lucian Bode „nu trebuie să plece doar pentru afacerea BMW”.

„Mai au colegii multe motive, eu vă dau unul singur, faceţi poliţie politică, aţi participat la deschiderea împotriva mea a două dosare penale”, încheie Simion.

Deputaţii dezbat luni moţiunea simplă „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat”, iniţiată de 55 de deputaţi împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici