George Simion: Trădare, moţiunea de cenzură e suspendată până ajunge Cîţu preşedintele PNL

„Moţiunea de cenzură este suspendată până ajunge Florin Cîţu preşedintele PNL”, spune co-preşedintele AUR, George Simion, care acuză că „mai mare trădare ca asta nu există”.

1829 afișări
Imaginea articolului George Simion: Trădare, moţiunea de cenzură e suspendată până ajunge Cîţu preşedintele PNL

George Simion: Trădare, moţiunea de cenzură e suspendată până ajunge Cîţu preşedintele PNL

„Mai mare trădare ca asta nu există. O moţiune de cenzură pe care nu suntem lăsaţi să o înaintăm. PSD va depune o nouă moţiune doar ca să se joace de-a moţiunile. Moţiunea de cenzură este suspendată până ajunge Florin Cîţu preşedintele PNL. Moţiunea este în acest moment pe masă”, spune co-preşedintele AUR George Simion.

George Simion a mai spus că şedinţa BPR va fi reluată, fiindcă deputaţii şi senatorii PSD şi PNL au părăsit lucrările, iar propunerea lui Daniel Fenechiu (PNL) nu a primit numărul necesar de voturi.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a susţinut în şedinţa BPR că doar semnatarii moţiunii de cenzură ar fi putut contesta propriile semnături.

Parlamentarii PSD, apoi cei ai PNL, s-au retras din şedinţa BPR.

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a cerut Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului acordarea unui termen de două săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moţiunea de cenzură depusă de senatori şi deputati USR si AUR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici