Gheorghe Flutur, după ce George Simion i-a cerut demisia din funcţia de preşedinte al CJ Suceava: Stop joc, Simioane! Leagă-ţi caii! Sucevenii n-au ales ”un fricos şi un ticălos”

  • Le-am spus şi colegilor de la Bucureşti că dacă noi fugim prin tufişuri şi nu avem curaj să stăm faţă în faţă chiar cu această specie de oameni suntem noi vinovaţi;
  • Sunt bărbat până la capăt şi mă lupt civilizat, democratic, cu argumente pentru Bucovina şi pentru judeţul Suceava;
  • Vino şi cu mine să vezi câte kile ai, aici, electorale în judeţul Suceava. Dacă eşti mai bun şi mă baţi eu plec din politică. Dacă nu, pleacă tu din politică!
260 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur, după ce George Simion i-a cerut demisia din funcţia de preşedinte al CJ Suceava: Stop joc, Simioane! Leagă-ţi caii! Sucevenii n-au ales ”un fricos şi un ticălos”

Gheorghe Flutur, după ce George Simion i-a cerut demisia din funcţia de preşedinte al CJ Suceava: Stop joc, Simioane! Leagă-ţi caii! Sucevenii n-au ales ”un fricos şi un ticălos”

Preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, spune că este de datoria sa şi a colegilor săi să-l înfrunte pe liderul AUR, George Simion, atunci când acesta îi atacă. Miercuri, 24 ianuarie 2024, de Ziua Principatelor Române, George Simion a organizat un miting în centrul Sucevei la care au participat câteva sute de persoane. La un moment dat, domnul Simion şi câţiva dintre susţinătorii săi s-au deplasat aproximativ 100 de metri până la sediul provizoriu al Consiliului Judeţean Suceava, unde liderul AUR a avut un discurs critic la adresa domnului Flutur şi i-a cerut acestuia demisia.

Vineri, 26 ianuarie, întrebat dacă se ştie cu George Simion şi dacă au cumva ceva de împărţit,  Gheorghe Flutur, care este unul din cei patru prim-vicepreşedinţi PNL la nivel naţional, a declarat: ”Nu, n-am avut, cum nici nu mi-am dorit. El vorbeşte pe telefonul lui, prin presă, mesaje. Nu. M-am trezit, ştiam de cu o zi înainte, ştiam că au scos la concurs carneţelul de mesaje cu cine înjură mai tare la Flutur, cine înjură ăia se califică. I-am văzut încă de la Ziua Unirii. M-am ales cu nişte înjurături sub geamul Consiliului Judeţean. Eu eram la Iaşi, am fost la Ziua Unirii. Nu ne-am văzut acolo, dar cu asta m-am ales. Pe mine nu mă miră asta şi le-am spus şi colegilor de la Bucureşti că dacă noi fugim prin tufişuri şi nu avem curaj să stăm faţă în faţă chiar cu această specie de oameni suntem noi vinovaţi. Eu sunt unul din cei care spun: <Stop joc, Simioane! Leagă-ţi caii!>”.

Întrebat de ce crede că este o ţintă pentru domnul Simion, domnul Flutur a declarat: ”Întrebaţi-i pe alţii, că doar nu i-am pus eu să vină să se ia aici de mine. I se pare lui că administraţia asta nu merge bine, că trebuie schimbată. Deocamdată, din ce ştiu eu, nu au organizaţii că le-au dizolvat de Revelion. E treaba lor. Eu atâta timp cât nu sunt lăsat în pace să ştie bucovinenii şi sucevenii că n-au ales un fricos şi un ticălos. Sunt bărbat până la capăt şi mă lupt civilizat, democratic, cu argumente pentru Bucovina şi pentru judeţul Suceava”.

George Simion a anunţat un nou miting anti-Flutur în centrul Sucevei pentru duminică, 28 ianuarie. Joi, 27 ianuarie, Gheorghe Flutur a spus că va merge şi el la acest miting şi l-a invitat pe George Simion să-l contracandideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. Întrebat vineri, 26 ianuarie, dacă nu s-a răzgândit în privinţa participării la miting, domnul Flutur a afirmat: ”L-am anunţat că duminică, la ora 15.00, voi fi în centrul Sucevei şi dacă vrea să stau de vorbă cu el n-am nicio problemă. Am văzut că face live-uri, că mă caută. Păi, anunţă-mă dacă mă cauţi că eu mai alerg şi prin judeţ. Eu nu-s cu papuci de lac şi cu papion. Ştie bine lumea. Am treabă în judeţul ăsta. Dacă vii să înjuri acasă la mine sub streaşina casei mele atunci… Ei, nu-i chiar aşa, că nu-i sat fără câini judeţul Suceava. Merg cu toată hotărârea, am argumente, am muncit. Fapte sunt, atâtea fapte sunt. Cum să vină cineva să le mâzgălească? Înseamnă că ţara asta dacă se lasă îngenuncheată aşa îşi merită soarta. Niciodată”.

La întrebarea dacă rămâne valabilă propunerea făcută liderului AUR de a-l contracandida la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, liderul PNL a răspuns: ”Sigur. Eu asta i-am spus. Că te baţi în înjurături, nu. Vino şi <cântăreşte-te> cu mine să vezi câte kile ai, aici, electorale în judeţul Suceava. Dacă eşti mai bun şi mă baţi eu plec din politică. Dacă nu, pleacă tu din politică! Asta trebuie să fie la nişte oameni politici. Nu numai războiul jignirilor că nu merge asta, nu merge”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici