Gorghiu: Chiar dacă vrea sau nu PSD, până la urmă găsim o formulă pentru dezbatere Iohannis-Ponta

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri că, indiferent dacă PSD va dori sau nu o dezbatere prezidenţială între Klaus Iohannis şi Victor Ponta, până la urmă ACL va găsi o formulă pentru ca aceasta să aibă loc şi să pună presiune pe actualul premier să o accepte.

623 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Chiar dacă vrea sau nu PSD, până la urmă găsim o formulă pentru dezbatere Iohannis-Ponta

Alina Gorghiu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Gorghiu a făcut declaraţii la finalul discuţiilor dintre echipele de campanie ale ACL şi PSD pe marginea unei dezbateri prezidenţiale între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, care nu s-au soldat cu vreo concluzie.

"Vă garantez un lucru, chiar dacă PSD nu va vrea această dezbatere, până la urmă între Klaus Iohannis şi Victor Ponta vom găsi o formulă să fie o dezbatere (...) Vom găsi o formulă să punem presiune pe Victor Ponta, astfel încât să accepte această dezbatere. Vom găsi o formulă să existe o comparaţie, în opinia publică, între cei doi candidaţi, Klaus Iohannis – Victor Ponta, programul prezidenţial al unui candidat, programul prezidenţial al celuilalt candidat", a declarat Gorghiu.

Ea a menţionat că echipa de campanie va discuta pe tema întâlnirii avute cu PSD şi va veni cu poziţii suplimentare. "Aşa cum a spus de o lună încoace că îşi doreşte dezbatere şi am demonstrat că facem tot posibilul şi toate demersurile ca să avem această dezbatere, sunt absolut convinsă că şi în urma discuţiei pe care o vom avea în echipa de campanie împreună cu candidatul Klaus Iohannis vom veni cu informaţii şi cu demersuri, propuneri pentru a putea să onorăm o obligaţie extrem de serioasă faţă de publicul din România care trebuie informat (...) Important este să existe această dezbatere săptămâna viitoare", a declarat Gorghiu.

Echipele de campanie ale PSD şi ACL nu au ajuns la o înţelegere în legătură cu organizarea de dezbateri electorale la care să participe Victor Ponta şi Klaus Iohannis, candidaţii intraţi în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici