Gorghiu, despre cazul Dumitrescu: ne afectează într-o anumită măsură activitatea politică

  • Ministrul liberal al Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat vineri că dosarul de corupţie în care este implicat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, afectează activitatea politică.
  • Totuşi, conduita a fost corectă, a spus Gorghiu.
226 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre cazul Dumitrescu: ne afectează într-o anumită măsură activitatea politică

Gorghiu, despre cazul Dumitrescu: ne afectează într-o anumită măsură activitatea politică

Alina Gorghiu a declarat vineri că, în calitatea sa de ministru al Justiţiei, nu poate comenta dosarul în care este implicat liderul Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu. Gorghiu a spus că demisia din partid reprezintă un gest normal.

„Este conduita firească atunci când un lider al partidului este acuzat de acte de corupţie”, a explicat Gorghiu.

„Organele îşi vor face treaba”, a mai spus Gorghiu. PNL nu interferează cu justiţia, aşa cum fac alte partide şi alţi politicieni, a adăugat Gorghiu spunând că „un exemplu este Drulă...atacă justiţia, dacă nu e membru USR implicat într-o anchetă penală, atunci sunt toţi buni de plată, dacă este vorba despre un membru USR este alb curat ca Alba ca Zăpada”.

Alina Gorghiu a recunoscut că scandalul de corupţie afectează imaginea PNL.

„Orice dosar de asemenea amploare ne afectează într-o anumită măsură activitatea politică, dar conduita a fost corectă, aşteptăm să vedem cum avansează ancheta”, a precizat Alin Gorghiu.

Iulian Dumitrescu a demisionat din toate funcţiile din partid

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunţat, joi seara, după ce a fost pus sub control judiciar în dosarul deschis de DNA, că demisionează din toate funcţiile din partid.

„Având în vedere existenţa dosarului în care DNA mi-a adus acuzaţiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”, a spus Iulian Dumitrescu, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Procurorii DNA i-au plasat joi seara sub control judiciar pe Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, pe sora sa, Angelica Marilena Lambrea, şi pe cumnatul său, Adrian Daniel Lambrea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici