Gorghiu: Le solicit lui Dragnea şi Oprea să se delimiteze de afirmaţiile calomnioase ale lui Ponta

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le cere liderilor PSD şi UNPR Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea să se delimiteze de afirmaţiile premierului Victor Ponta referitoare la posibila implicare a preşedintelui Klaus Iohannis în timiterea acestuia în judecată, considerându-le "calomnioase".

2050 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Le solicit lui Dragnea şi Oprea să se delimiteze de afirmaţiile calomnioase ale lui Ponta

Gorghiu: Le solicit lui Dragnea şi Oprea să se delimiteze de afirmaţiile calomnioase ale lui Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Le solicit domnilor Dragnea şi Oprea, tutorii politici ai lui Victor Ponta şi totodată cei care îl girează în fruntea Guvernului României, explicaţii pentru derapajele de ieri seară ale prim-ministrului trimis în judecată. Cred că este imperativ ca liderii principalelor partide din coaliţia de guvernare să se delimiteze public de afirmaţiile lui Victor Ponta, calomnioase şi nedemne de funcţia pe care o ocupă", a scris, vineri, pe facebook, Alina Gorghiu.

Ea a menţionat că modul în care Ponta înţelege să ducă lupta pentru supravieţuire politică aduce prejudicii României şi cei care îl spijină au timp până la votul moţiunii de cenzură să se decidă.

"Modul în care premierul Ponta înţelege să ducă lupta pentru supravieţuire politică aduce grave prejudicii României. Cei care îl sprijină politic pe Victor Ponta au suficient timp, până marţi, la votul asupra moţiunii de cenzură a PNL, să analizeze cu grijă dacă sunt dispuşi să dea socoteală pentru fiecare ieşire în decor a acestui prim-ministru compromis moral şi politic", a mai arătat Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat să comenteze afirmaţiile lui Klaus Iohannis potrivit cărora adoptarea moţiunii de cenzură ar fi un rezultat bun, că se întreabă dacă nu cumva şeful statului a făcut "presiuni" pentru trimiterea sa în judecată, astfel de declaraţii find "anormale" din partea şefului statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici