Gorghiu: Pentru toţi fugarii, notorii sau nu, legea e una singură

Pentru toţi fugarii, notorii sau nu, legea e una singură, spune marţi Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, după ce doi fugari au fost aduşi în România, din Germania.

121 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Pentru toţi fugarii, notorii sau nu, legea e una singură

Gorghiu: Pentru toţi fugarii, notorii sau nu, legea e una singură

„Pentru toţi fugarii, notorii sau nu, legea e una singură. Au fost aduşi în ţară pentru executarea pedepsei doi fugari: Teşeleanu Ionel şi Androne Valentin. Primul a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 5 ani pentru proxenetism. Cel din urmă a fost condamnat la pedeapsa închisorii de un an, 8 luni şi 20 de zile pentru infracţiuni rutiere. Cei doi au fost aduşi din Germania. Iar de azi, îşi vor executa pedepsele în penitenciarele din ţară”, transmite Alina Gorghiu.

Teşeleanu Ionel şi Androne Valentin au fost aduşi marţi în ţară, din Germania, pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

Primul a fost condamnat la pedeapsa de 5 ani de închisoare pentru proxenetism. Cel din urmă a fost condamnat la pedeapsa închisorii de un an, 8 luni şi 20 de zile pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici