Gorj: Fostul senator PSD Ion Florescu ar putea deveni prefect -surse

Fostul senator PSD de Gorj Ion Florescu ar avea cele mai mari şanse pentru a deveni prefect al judeţului, au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse din organizaţie.

128 afișări
Imaginea articolului Gorj: Fostul senator PSD Ion Florescu ar putea deveni prefect -surse

Gorj: Fostul senator PSD Ion Florescu ar putea deveni prefect -surse

Ion Florescu a mai fost subprefect al judeţului Gorj, iar în ultimele două mandate a fost deputat şi senator.

Conducerea PSD Gorj s-a reunit, sâmbătă, pentru a desemna trei persoane care să fie nominalizate pentru postul de prefect al judeţului, unul dintre nominalizaţi retrăgându-se însă din cursă imediat după şedinţa respectivă.

Eugen Vâlceanu, fost subprefect al judeţului în perioada 2000 şi 2004 şi fost candidat la alegerile din 30 noiembrie pentru un post de deputat, a declarat că s-a retras din cursa pentru ocuparea postului de prefect întrucât nu a agreat maniera în care s-a procedat la desemnarea nominalizărilor.

"Nu au fost alegeri sau ceva de genul acesta, ci mai mult un anunţ şi atunci mi-am dat seama că nu am şanse foarte mari. În condiţiile acestea nu mă interesează nici o altă funcţie de conducere de la nivel local întrucât proiectul pe care eu îl gândisem se poate realiza doar din postul de prefect", a declarat, duminică, Eugen Vâlceanu.

Cea de-a treia persoană nominalizată de PSD Gorj pentru postul de prefect este Marius Vlaicu, şi el fost subprefect al judeţului pentru câteva luni în cursul anului 2004. Acesta este în prezent director al Parcului Industrial Sadu, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Gorj.

Surse din PSD au declarat corespondentului MEDIAFAX că şansele cele mai mari pentru ocuparea funcţiei de prefect le are fostul parlamentar Ion Florescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici