Goţiu reacţionează: Şerban Nicolae şi paraziţii! De ce s-a apucat iar să mă înjure marele „intelectual” PSD-ist

Senatorul USR, Mihai Goţiu, a reacţionat la jignirile aduse marţi de social-democratul Şerban Nicolae, când senatorul PSD l-a numit „parazit”. El a spus că acest tip de atitudine e „menită să ascundă incompetenţa celor ce au făcut praf ţara”.

2496 afișări
Imaginea articolului Goţiu reacţionează: Şerban Nicolae şi paraziţii! De ce s-a apucat iar să mă înjure marele „intelectual” PSD-ist

Goţiu reacţionează: Şerban Nicolae şi paraziţii! De ce s-a apucat iar să mă înjure marele „intelectual” PSD-ist

„A trecut ceva vreme de când nu mă mai deranjează invectivele venite de la PSD. După ce am fost golan, apoi eco-terorist, apelativul ”parazit” din partea unuia ca Şerban Nicolae nu mai aduce nimic nou sub soare. E doar o variaţiune pe aceeaşi temă, menită să ascundă incompetenţa şi impostura celor care au făcut praf educaţia din ţara asta. Din păcate, cel mai mult au de suferit elevii şi viitorul acestei ţări, nu eu. Şi e grav că încă mai durează până când se vor organiza alegerile parlamentare care să-i trimită, definitiv, în uitare”, a scris pe Facebook senatorul USR Mihai Goţiu.

Preşedintele Comisiei juridice din Senat, Şerban Nicolae, l-a numit „parazit” pe senatorul USR Mihai Goţiu, în timpul dezbaterilor din comisie. Totodată, social-democratul a spus în mai multe rânduri „DNA să vină să vă ia” şi „Hashtag fără penali”.

Comisiile juridică şi de învăţământ ale Senatului au doptat, marţi, propunerea legislativă a senatorului PSD Şerban Nicolae, ce prevede pedepse pentru agresarea personalului didactic. Totodată, în cadrul dezbaterilor, s-a stabilit un amendament ce prevede majorarea sancţiunilor cu o treime.

Un amendament stabilit, în cadrul dezbaterilor, aparţine senatorului PSD Liviu Pop şi presupune că „ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă, lovirea sau alte violenţe, vătămarea corporală, loviturile sau vătămările cauzatoare de moarte ori omorul săvârşite împotriva unei persoane care ocupă funcţie didactică, de conducere sau de îndrumare şi control, aflată în exercitarea aestor atribuţii, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentreu acea infracţiune”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
goţiu,
senat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici