Grapini va demisiona din Parlament astfel încât pe 25 mai să fie organizate alegeri în colegiul său

Deputatul PC Maria Grapini a declarat, marţi, la Suceava, că intenţionează să demisioneze din funcţia de deputat astfel încât în 25 mai să poată fi organizate alegeri în colegiul său, în condiţiile în care ea este candidat pentru Parlamentul European.

230 afișări
Imaginea articolului Grapini va demisiona din Parlament astfel încât pe 25 mai să fie organizate alegeri în colegiul său

Maria Grapini (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Grapini a declarat, într-o conferinţă de presă, că va demisiona înainte de 25 mai din Parlament pentru ca locul de deputat să fie vacantat astfel încât să fie organizate alegeri parţiale în colegiul său, în 25 mai.

Ea a menţionat că va demisiona din Parlament după ce se va consulta cu preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi cu reprezentanţii PC.

"Mă consult cu partidul şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor ca să vedem exact care este procedura. Pentru că alegerile se fac concomitent nu se pot face decât pe un loc liber", a spus Grapini.

Maria Grapini este deputat în colegiul electoral nr. 3 Timiş.

Ea urmează să candideze din partea Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European pe un loc considerat eligibil.

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de aleşi locali vor avea loc în 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anunţat, luni, premierul Victor Ponta.

Premierul a precizat că Guvernul va declanşa procedurile pentru ca în 25 mai, când sunt programate alegerile europarlamentare, să se desfăşoare şi alegerile parţiale pentru posturile vacante de parlamentari, de primari sau alţi aleşi locali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici