Greva paralizează rotativa. Budăi spune că negocierile pentru noul guvern vor fi reluate după încetarea grevei profesorilor

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă, luni, că negocierile pentru roitativa guvernamentală vor fi reluate după încetarea grevei profesorilor.

202 afișări
Imaginea articolului Greva paralizează rotativa. Budăi spune că negocierile pentru noul guvern vor fi reluate după încetarea grevei profesorilor

Greva parlizează rotativa. Budăi spune că negocierile pentru noul guvern vor fi reluate după încetarea grevei profesorilor

„La întrebarea aceasta liderii sunt în măsură, sunt îndreptăţiţi să răspundă, însă eu pot să spun din culise că nu”, spune Marius Budăi, întrebat dacă se vor mai purta negocieri pentru rotativa guvernamentală până când la încetarea grevei profesorilor.

Marius Budăi apreciază că decizia liderilor coaliţiei „a fost una înţeleaptă”.

„Eu o susţin 100%. Din punctul nostru de vedere, pentru noi, în afara oricăror funcţii politice pe care puteam să le negociem zilele şi puteam ieri (duminică - n.r.) să ne întâlnim să discutăm despre viitoarele funcţii publice, am preferat să ne întâlnim cu sindicatele din Eductaţie din respect pentru cei 300.000 de lucrători şi din grijă pentru cei peste 3 milioane de copii, pentru că acei copii nevinovaţi nu trebuie să sufere”, adaugă ministrul Muncii.

El a făcut un apel la dialog.

„Au fost admise ieri anumite soluţiei pe care liderii coaliţiei le-au propus. Suntem în continuare în dialog şi facem apel la dialog, astfel încât ceea ce se poate rezolva acum să se rezolve. Marcel Ciolacu a spus foarte clar şi s-a convenit în coaliţie că tot ce înseamnă educaţie va fi prioritar în următorul program de guvernare al coaliţiei, dar şi prioritar când se întocmeşte legea educaţiei”, încheie Budăi.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici