Grindeanu: Sustin ferm o lege care să permită instituirea unor măsuri clare în situaţii de risc epidemiologic

Fostul premier Sorin Grindeanu cere o lege care să permită instituirea „unor măsuri clare” în situaţii de risc epidemiologic, în contextul în care în Parlament va fi dezbătut proiectul Guvernului liberal care corectează, din punct de vedere legal, măsurile de izolare şi carantină, în acord cu decizia CCR.

498 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Sustin ferm o lege care să permită instituirea unor măsuri clare în situaţii de risc epidemiologic

Grindeanu justifică intervenţia sa, într-o postare pe Facebook, prin faptul că sănătatea fiecărui român trebuie să fie prioritatea oricărui politician responsabil, „din orice partid”, iar populismele ieftine nu vor salva vieţi şi nici nu vor proteja oamenii în faţă virusului.

„Susţin ferm o lege care să permită instituirea unor măsuri clare în situaţii de risc epidemiologic. Dar o lege, în Parlament, aşa cum cere chiar articolul 53 din Constituţie, nu “găselniţe” ale unora aflaţi vremelnic la butoane, care încearcă să profite şi să mai dea un “tun” când lumea nu ii vede”, a scris Grindeanu.

El îi critică pe cei „care au tupeul să arate cu degetul către PSD” când toată lumea înţelege că „în ultimele luni, PSD a fost partidul care a votat starea de urgentă şi prelungirea ei sau starea de alertă”.

„Până şi acest guvern, nevotat de parlamentarii PNL, a fost votat de PSD. Şi nu de dragul liberalilor ci pentru că, aşa cum am spus, sănătatea oricărui român nu poate fi jucată la ruleta rusească.

Manipulările pentru care până şi Goebbels, cu al sau Minister al Propagandei, ar fi fost invidios, trebuie să înceteze”, conchide fostul premier PSD.

Grindeanu a revenit alături de PSD la începutul anului iar, după câteva apariţii împreună cu Marcel Ciolacu la organizaţiile locale, a anunţat că nu va fi contracandidatul acestuia la funcţia de preşedinte al PSD, ci militează pentru o echipă la conducerea partidului.

Grindeanu este preşedintele ANCOM din noiembrie 2017, ceea ce nu îi dă dreptul să facă politică, însă cochetează cu ideea de a face reveni în PSD după Congresul extraordinar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici