Grindeanu: Trei nave ale AFDJ Galaţi aşteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe

Trei nave ale AFDJ Galaţi aşteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „Noi suntem pregătiţi”.

630 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Trei nave ale AFDJ Galaţi aşteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe

Grindeanu: Trei nave ale AFDJ Galaţi aşteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe

„Noi suntem pregătiţi! Trei nave ale AFDJ Galaţi - dotate cu echipamente pentru măsurarea adâncimii canalelor navigabile - aşteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe”, transmite Sorin Grindeanu.

Anunţul ministrului Transporturilor şi Infrastructurii vibne după ce preşedintele Klaus Iohannnis a declarat miercuri că ucrainenii au solicitat să existe discuţii la nivel de experţi şi cu Ministerul Transporturilor, şi cu Ministerul Mediului, şi pe alte paliere.

„Aceste discuţii nu au avut loc, dar ai noştri inflamaţi şi hotărâţi fac afirmaţii care nu au încă un fundament dovedit. Ucrainenii afirmă că ei draghează pentru întreţinere şi nu pentru altceva, acuma dacă este aşa sau nu e bine să se verifice, dar cred că este bine să se verifice împreună cu ei, până la urmă este teritoriu naţional ucrainean, şi cred că este foarte bine ca politicienii noştri înainte să ţină discursuri inflamate să lase experţii să vadă ce se întâmplă real acolo, dacă se respectă sau nu legislaţia internaţională, să se discute în bilateral, dar şi cu CE pentru a lua măsurile care se impun”, a mai spus şeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grindeanu,
nave,
bâstroe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici