Haşotti: PLD va fuziona cu PD după alegerile europarlamentare

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti se declară convins că Partidul Liberal Democrat va dispărea de scena politică după alegerile europarlamentare, urmând să fuzioneze cu Partidul Democrat, şi astfel să ia fiinţă un nou partid ce ar putea purta numele Uniunea Populară.

2 afișări
Imaginea articolului Haşotti: PLD va fuziona cu PD după alegerile europarlamentare

Haşotti: PLD va fuziona cu PD după alegerile europarlamentare

Liderul liberal a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că de ziua lui Theodor Stolojan, la un restaurant din Bucureşti, şefii celor două formaţiuni politice şi Traian Băsescu au discutat modalităţile prin care PLD şi PD ar putea fuziona.

"De ziua lui Stolojan, la restaurantul Capşa, s-au întâlnit Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica, Traian Băsescu şi alţii pentru a discuta o posibilă fuziune între cele două partide. Traian Băsescu şi-ar dori ca noua formaţiune politică să se numească Uniunea Populară”, a declarat Puiu Haşotti.

El a spus că chiar dacă PLD va avea un "scor bun" la alegerile auroparlamentare, Theodor Stolojan nu va pleca la Bruxelles, urmând probabil să se retragă pentru a face loc următorului candidat.

"Să presupunem că PLD va avea un scor bun la alegeri, deşi toate sondajele indică faptul că nu va trece pragul electoral. Totuşi, dacă acest lucru se va întâmpla, Stolojan, aflat în capul listei, nu are de gând să plece în Parlamentul European. E o stategie ieftină, care încearcă să păcălească electoratul liberal. La fel a făcut Stolojan şi în anul 2000, când a candidat pentru Camera Deputaţilor şi nu a stat nici măcar o zi în Parlament”, a spus Haşotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici