Ialomiţa: Un singur candidat a câştigat postul de deputat în prima etapă de distribuire a mandatelor

Un singur candidat din circumscripţia electorală Ialomiţa, Marian Neacşu (Alianţa PSD+PC), a întrunit majoritatea voturilor în colegiul în care a candidat, acesta urmând să primească un mandat de deputat în prima etapă de atribuire a mandatelor.

65 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Un singur candidat a câştigat postul de deputat în prima etapă de distribuire a mandatelor

Ialomiţa: Un singur candidat a câştigat postul de deputat în prima etapă de distribuire a mandatelor (Imagine: Mediafax Foto)

Acesta a primit, în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, unde a candidat, 11.177 de voturi din cele 23.306 voturi valabil exprimate în acest colegiu.

Potrivit procesului verbal încheiat în acest colegiu, numărul minim de voturi necesar pentru atribuirea unui mandat în prima etapă de atribuire este de 11.053 de voturi.

În aceeaşi circumscripţie, în Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor, cel mai mare număr de voturi a fost obţinut de candidatul PNL, Cristina Pocora (8.309 voturi), dar acesta nu a întrunit majoritatea necesară pentru a obţine mandat în prima etapă de atribuire, de 10.665 voturi.

În Colegiul 1 pentru Senat, candidatul Alianţei PSD+PC, Alexandru Ştiucă, a ratat cu circa 2.000 de voturi primirea unui mandat în prima etapă de atribuire. El a primit 19.598 voturi faţă de 21.834 voturi cât reprezintă majoritatea voturilor valabil exprimate în circumscripţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici