Iaşi: Nichita a votat pentru continuitate, Ciuhodaru pentru schimbare, Păduraru pentru civilizaţie

Candidatul USL la Primăria municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru continuitate şi pentru ca Iaşiul să devină capitală regională europeană.

207 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Nichita a votat pentru continuitate, Ciuhodaru pentru schimbare, Păduraru pentru civilizaţie

Nicuşor Păduraru, Tudor Ciuhodaru şi Gheorghe Nichita (Imagine: Mediafax Foto)

Gheorghe Nichita, candidatul USL la Primăria Iaşi pentru un nou mandat, a votat la secţia 37 de la Liceul de Informatică din zona Copou, el venind împreună cu soţia sa.

"Am votat pentru continuitate şi pentru o echipă puternică şi completă a Iaşiului care, alături de Guvernul României, să transforme oraşul într-o capitală regională europeană", a declarat Gheorghe Nichita.

Tudor Ciuhodaru, candidatul "Alianţei pentru Iaşi" la Primărie, a votat la o secţie de votare de la Liceul Garabet Ibrăileanu, situat tot în Copou, el afirmând la ieşirea de la urne că a votat pentru schimbare şi pentru transformarea Iaşiului într-un oraş de top.

"Am votat pentru ieşeni, ca întotdeauna, pentru schimbarea în bine a acestui oraş şi transformarea Iaşiului într-un oraş de top. Astăzi, împreună, vom fi mai puternici", a declarat Tudor Ciuhodaru, imediat după exprimarea votului.

La rândul său, candidatul PDL la Primărie, Nicuşor Păduraru, a votat la secţia 63 de la grădiniţa nr. 21 din cartierul ieşean Alexandru cel Bun. El a declarat la ieşirea de la urne că a votat pentru ca Iaşiul să iasă din subdezvoltare.

"Am votat pentru ca Iaşiul să iasă din subdezvoltare şi să îşi recapete prestigiul pe care îl merită. Am votat pentru ca Iaşiul să aibă parte de civilizaţie. Am votat pentru ca ieşenii să se simtă respectaţi şi să aibă un oraş care să le ofere siguranţă pentru ei şi pentru viitorul copiilor lor", a declarat Nicuşor Păduraru, candidatul PDL la Primărie.În municipiul Iaşi sunt aşteptaţi la urne 280.047 de alegători.

La primăria Iaşi au intrat în cursă 13 candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici