Video Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării, a făcut parte din Cabinetul Tudose/ Dragnea anunţă că s-a abţinut la acest vot

Harry Ilan Laufer, în vârstă de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltării, a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Cabinetul Tudose, dar şi secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat fiind responsabil pentru Programul „Start-up Nation Romania”.

2341 afișări

Ilan Laufer a deţinut şi portofoliul de ministru pentru Mediul de Afaceri, din vara anului 2017 până la finele lunii ianuarie 2018, când a fost schimbat după ce PSD i-a retras spriijinul politic lui Mihai Tudose din funcţia de premier.

El a fost angajat la Guvern şi în perioada 2013-2014, pe funcţia de consilier la Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism.

Ministrul propus la portofoliul Dezvoltării Regionale este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport (ANEFS) Bucureşti.

Citeşte şi Dăncilă anunţă schimbările din componenţa Guvernului: Vasilescu preia Transporturile, Budăi - Munca, iar Bădălău - Economia

Harry Ilan Laufer este cunoscut din postura de fondator al companiei Retail Group, dar şi pentru că a intermediat aducerea brandului H&M în România.

În 2017, Ilan Laufer avea şapte apartamente în Bucureşti, cu suprafeţe între 77 şi 105 metri pătraţi şi o casă de 803 metri pătraţi în localitatea ilfoveană Corbeanca. De asemenea, Laufer şi-a mai trecut în declaraţia de avere de pe 2017 două terenuri de 991, respectiv 847 metri pătraţi, tot în Corbeanca, dar şi un autoturism de lux marca Mercedes Benz clasa S şi o motocicletă Yamaha. Ilan Laufer mai avea, conform documentului, trei ceasuri în valoare totală de 17.000 de euro şi sume de bani pe care le împrumutase şi urma să le recupereze, 73.000 de euro şi 158.000 de lei.

Dragnea anunţă că s-a abţinut în CEx al PSD la votul privind nominalizarea lui Laufer

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni, după şedinţa CEx PSD, că s-a abţinut la vot în cazul numirii lui Ilan Laufer la ministerul Dezvoltării, acesta din urmă deţinând un portofoliu şi în Cabinetul Tudose.

„Cred că s-a încheiat acea agendă proprie (n.r.: la care făcea referire Gabriela Firea în cazul lui Ilan Laufer), după părerea mea, dar propunerea care a venit de la colegi a fost votată. Eu m-am abţinut la vot, la propunerea domnului Ilan Laufer”, a spus Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici