Ilie Sârbu şi Liviu Dragnea se aşteaptă la retrageri din cursa pentru preşedinţia PSD

Vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu şi secretarul general al partidului, Liviu Dragnea au declarat, sâmbătă, înaintea Congresului PSD, că se aşteaptă la retrageri din cursa pentru preşedinţia partidului.

19 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu şi Liviu Dragnea se aşteaptă la retrageri din cursa pentru preşedinţia PSD

Ilie Sârbu şi Liviu Dragnea se aşteaptă la retrageri din cursa pentru preşedinţia PSD (Montaj foto)

Ilie Sârbu a spus, înaintea Congresului, că se va întruni comisia de propuneri şi că el a înţeles că "sunt unii colegi", printre care şi candidaţi la preşedinţie, care nu întrunesc condiţiile statutare.

Întrebat dacă pot apărea candidaţi surpriză, Ilie Sârbu a precizat că Ion Iliescu a anunţat un candidat surpriză, cel de la Dorohoi, care deja s-a înscris.

Sârbu a mai spus că nu riscă să facă un pronostic privind rezultatul alegerilor pentru preşedinţia partidului.

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat că la Congresul PSD se pot aştepta retrageri ale candidaturilor pentru şefia partidului şi nu crede că pot fi înscrieri surpriză în această cursă.

"Ne putem aştepta la retrageri de candidaturi", a spus Dragnea, care a adăugat că nu crede că o să fie "înscrieri-surpriză".

El a arătat că este un congres interesant, că PSD este un partid interesant şi că nu poate face un pronostic privind rezultatul alegerilor.

"Nu o să fac un pronostic. Îmi doresc ca, începând de luni, să fie mai bine pentru partid şi dacă este bine pentru partid, este şi pentru ţară", a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă la Congres se poate decide ca Ion Iliescu să conducă partidul pentru o perioadă de timp, Dragnea a spus că nu a auzit de acest lucru.

"Din câte ştiu, a apărut ideea zilele trecute. Se pare că domnul Ion Iliescu a refuzat-o", a precizat Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici