Iliescu despre amânarea lansării candidaţilor la locale: Probabil e ambiţie personală, dar e timp destul

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, întrebat despre amânarea lansării candidaturilor pentru alegerile locale, că "sunt probabil chestiuni de ambiţie personală într-o parte sau alta", dar a arătat că "e timp destul".

75 afișări
Imaginea articolului Iliescu despre amânarea lansării candidaţilor la locale: Probabil e ambiţie personală, dar e timp destul

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Sunt probabil chestiuni de ambiţie personală într-o parte sau alta. Se întâmplă, asta e în coaliţie, trebuie să se găsească formele de concesie reciproce şi de găsire a unei platforme comune", a spus Iliescu.

El a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat cum comentează amânarea lansării candidaţilor pentru alegerile locale, după ce Victor Ponta a spus că la Sectorul 6 ar fi o neînţelgere în cadrul USL privind lansarea candidatului.

Iliescu a mai spus că rămâne timp pentru lansarea candidaţilor, deşi era bine dacă totul era finalizat.

"Rămâne timp, campania este programată pe două luni, e timp destul. Era bine dacă era totul finalizat. Dacă nu, nicio problemă", a precizat Ion Iliescu înainte de şedinţa CEx Naţional a PSD.

Lansarea oficială a tandemului Victor Ponta -premier, Crin Antonescu -preşedinte şi adoptarea rezoluţiei prin care se interzice ca USL să colaboreze cu PDL sau cu Traian Băsescu au loc, sâmbătă, la Romexpo, lansarea candidaţilor urmând să fie reprogramată pentru începutul lunii mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici