Iliescu despre Şandru şi Guşă: De ce sunt aşa importante personaje care nu au reuşit nimic politic?

Liderul PSD Ion Iliescu afirmă, pe blog, că "încercările unor persoane din conducerea PSD de apropiere şi atragere a lui Cozmin Guşă şi a Laviniei Şandru" sunt jignitoare pentru militanţii PSD, întrebându-se de ce sunt atât de importante "personaje care nu au reuşit nimic în plan politic".

27 afișări
Imaginea articolului Iliescu despre Şandru şi Guşă: De ce sunt aşa importante personaje care nu au reuşit nimic politic?

Iliescu despre Şandru şi Guşă: De ce sunt aşa importante personaje care nu au reuşit nimic politic? (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Au stârnit comentarii reticenţele mele faţă de încercările unor persoane din conducerea PSD de apropiere şi atragere a lui Cozmin Guşă şi a Laviniei Şandru (lideri ai PIN). Nu am înţeles argumentele. De ce sunt aşa de importante aceste personaje care nu au reuşit nimic în plan politic şi au avut de-a lungul timpului poziţii ostile faţă de PSD?", se întreabă preşedintele de onoare al PSD.

El spune că, din aceste motive, s-a opus şi se va opune "unor asemenea tentative care nu sunt deloc încurajatoare, ba chiar jignitoare pentru militanţii PSD".

Vicepreşedintele PSD Radu Moldovan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că îi va propune preşedintelui PIN, Lavinia Şandru, să candideze pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici